За Клуб Z

С марката „Клуб Z” на 1 март 2014 г. на българския медиен пазар стартираха сайт и списание с главен редактор журналистката Светлана Джамджиева.

Двете медии (списанието излиза до декември 2022 г.) са продължител на традициите за професионализъм, прозрачност и свобода, валидни за журналистическата професия в цял свят.

В сайта www.clubz.bg и списанието „Клуб Z” работят едни от най-силните пера, трудили се през годините в някога най-успешните български вестници и в най-добрите медии като цяло. Името на медията е препратка към Клуба на Знаещите, а защо не и Задълбочените или дори Забавните.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е отворена и свободна територия за дискусии, където всеки може да каже мнението си, стига да е аргументирано и да спазва добрия тон.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е свободно развиващ се информационно-аналитичен сайт, който още със старта си се наложи сред най-сериозните и уважавани български интернет медии, които публикуват само проверена по световните стандарти за журналистика информация, както и анализи и коментари от доказани авторитети и автори със световна известност и доверие.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е член на Съюза на издателите в България (СИБ) и като такъв е подписал Етичния кодекс на българските медии.

Талисман на екипа е Зебрата – символ на това, че двете медии показват черното и бялото в живота. Но и цялата палитра от цветове... Символ на безопасната пътека към истината!

Най-ново

Кой ще е кандидат вместо Байдън?

преди 18 мин

Байдън се отказа от президентските избори

преди 1 час

"Духовният водач" на Джей Ди Ванс: коя е Уша Ванс?

преди 1 час

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Тръмп бие, лошо бие

преди 4 часа

България на краката, стърчащи изпод колата... Психология на изобретателното закърпване

преди 4 часа

Зеленски поиска оръжия с голям обсег след поредната атака с дронове срещу Киев

преди 6 часа

Най-четени

Германска компания подпомогнала Русия да прави лимузини и КАМАЗ-и, въпреки санкциите

преди 11 часа

Премиерът за искането на Радев за фургони във Воден: Хибридно оповестяване

преди 8 часа

Ужас: количка с близначки се обърна на релсите пред влак - загинаха бащата и едно дете

преди 7 часа

От утре: затварят пунктовете за технически прегледи, които не са свързани с ДАИ

преди 10 часа

Не стойте просто така, закрийте ги

преди 12 часа

На около 1,5 км от българската граница е пожарът, който гори в Гърция

преди 12 часа

Подкрепете ни

Уважаеми читатели, вие сте тук и днес, за да научите новините от България и света, и да прочетете актуални анализи и коментари от „Клуб Z“. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме нужда от вашата подкрепа, за да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 държави на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на истинска, независима и качествена журналистика. Вие можете да допринесете за нашия стремеж към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият поръчител на съдържание да сте вие – читателите.

Подкрепете ни