За Клуб Z

С марката „Клуб Z” на 1 март 2014 г. на българския медиен пазар стартираха сайт и списание с главен редактор журналистката Светлана Джамджиева.

Двете медии (списанието излиза до декември 2022 г.) са продължител на традициите за професионализъм, прозрачност и свобода, валидни за журналистическата професия в цял свят.

В сайта www.clubz.bg и списанието „Клуб Z” работят едни от най-силните пера, трудили се през годините в някога най-успешните български вестници и в най-добрите медии като цяло. Името на медията е препратка към Клуба на Знаещите, а защо не и Задълбочените или дори Забавните.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е отворена и свободна територия за дискусии, където всеки може да каже мнението си, стига да е аргументирано и да спазва добрия тон.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е свободно развиващ се информационно-аналитичен сайт, който още със старта си се наложи сред най-сериозните и уважавани български интернет медии, които публикуват само проверена по световните стандарти за журналистика информация, както и анализи и коментари от доказани авторитети и автори със световна известност и доверие.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е член на Съюза на издателите в България (СИБ) и като такъв е подписал Етичния кодекс на българските медии.

Талисман на екипа е Зебрата – символ на това, че двете медии показват черното и бялото в живота. Но и цялата палитра от цветове... Символ на безопасната пътека към истината!

Най-ново

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Споразумение с миньорите има, ВСС не хареса промените в Конституцията

преди 5 мин

Евродепутати препитват допълнително двама кандидати за Комисията

преди 50 мин

Денков след среща с миньорите: Подписахме споразумение

преди 56 мин

ЕК иска оценка на рисковете в критичните технологични сфери

преди 1 час

Милиардерът Джим Ратклиф променя офертата за "Манчестър Юнайтед"

преди 2 часа

Шойгу: Русия не планира нова мобилизация

преди 2 часа

Най-четени

"А не, както казахте г-н Пеевски, да се делим на опозиция и на други"

преди 5 часа

Радан Кънев: Медии сеят антиевропейска пропаганда с европейски пари

преди 5 часа

Лавров: Чист нацизъм е забраната на коли с руска регистрация (ВИДЕО)

преди 8 часа

НСИ преброи 1428 гей двойки в България

преди 7 часа

Украйна неутрализира руска агентурна мрежа в Николаевска област, отговорна за смъртта на дете

преди 6 часа

Реформата на службите - къде сбъркаха от ПП-ДБ?

преди 7 часа

Подкрепете ни

Уважаеми читатели, вие сте тук и днес, за да научите новините от България и света, и да прочетете актуални анализи и коментари от „Клуб Z“. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме нужда от вашата подкрепа, за да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 държави на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на истинска, независима и качествена журналистика. Вие можете да допринесете за нашия стремеж към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият поръчител на съдържание да сте вие – читателите.

Подкрепете ни