За Клуб Z

С марката „Клуб Z” на 1 март 2014 г. на българския медиен пазар стартираха сайт и списание с главен редактор журналистката Светлана Джамджиева.

Двете медии (списанието излиза до декември 2022 г.) са продължител на традициите за професионализъм, прозрачност и свобода, валидни за журналистическата професия в цял свят.

В сайта www.clubz.bg и списанието „Клуб Z” работят едни от най-силните пера, трудили се през годините в някога най-успешните български вестници и в най-добрите медии като цяло. Името на медията е препратка към Клуба на Знаещите, а защо не и Задълбочените или дори Забавните.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е отворена и свободна територия за дискусии, където всеки може да каже мнението си, стига да е аргументирано и да спазва добрия тон.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е свободно развиващ се информационно-аналитичен сайт, който още със старта си се наложи сред най-сериозните и уважавани български интернет медии, които публикуват само проверена по световните стандарти за журналистика информация, както и анализи и коментари от доказани авторитети и автори със световна известност и доверие.

„Клуб Z” (www.clubz.bg) е член на Съюза на издателите в България (СИБ) и като такъв е подписал Етичния кодекс на българските медии.

Талисман на екипа е Зебрата – символ на това, че двете медии показват черното и бялото в живота. Но и цялата палитра от цветове... Символ на безопасната пътека към истината!

Най-ново

Димитър Радев очаква да ни приемат в еврозоната, но по-късно през 2025 г.

преди 7 мин

"ГЕРБ защитава Румен Радев. Опасяваме се докладът за "Боташ" да не отиде при пътната карта"

преди 35 мин

"Реал" (Мадрид) си върна на "Сити", крушение за английските отбори

преди 55 мин

САЩ връщат петролните ограничения за Венецуела

преди 1 час

ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година

преди 1 час

Нургюл Салимова с втора поредна загуба

преди 1 час

Най-четени

"Това прилича на диктатура". Парламентът прие оставката на шефа на НЗОК. Въпреки че той я оттегли

17.04.2024

Избори в Хърватия - ще се сдобие ли Русия с нов съюзник в Европа?

17.04.2024

Кой натисна копчето

17.04.2024

Юлия Навалная, Дуа Липа, Макс Верстапен - вижте "100-те най-влиятелни личности" на "Тайм" за 2024 г.

17.04.2024

Финландци откриха нов руски зловреден софтуер за Windows

17.04.2024

Радев за Даниел Митов: Не може зам.-председател на партия да е служебен министър

17.04.2024

Подкрепете ни

Уважаеми читатели, вие сте тук и днес, за да научите новините от България и света, и да прочетете актуални анализи и коментари от „Клуб Z“. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме нужда от вашата подкрепа, за да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 държави на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на истинска, независима и качествена журналистика. Вие можете да допринесете за нашия стремеж към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият поръчител на съдържание да сте вие – читателите.

Подкрепете ни