Лидерът на ДСБ Радан Кънев предупреди министрите от новоизбраното правителство, че ще ги наблюдава с музикален поздрав, както им обеща по-рано в парламента днес.

В профила си във фейсбук Кънев качи клипа на парчето Every breath you take (Всеки твой дъх). То е на групата Police, с която Стинг става известен в края на 70-те години.

Кънев специално е цитирал няколко стиха от текста на песента:

Every move you make

Every vow you break
...
Every claim you stake

I'll be watching you...*

Размяната на песни между партиите от мнозинството започна преди няколко дни именно от Кънев. Тогава той публикува на стената си парчето на AC/DC Stiff Upper Lip като коментар на предложението на ГЕРБ да стане премиер. 

След това избраната днес за вицепремиер  Румяна Бъчварова,която бе в екипа, който водеше преговорите от името на ГЕРБ репликира с песента на Nickelback - Burn it to the ground със строфата - "Ще обикаляме докато света не спре да се преобръща". 

По-късно се включи и Бойко Борисов с песента Ticking bomb ("Тиктакаща бомба") на Aloe Blacc. Песен публикува и избраният днес за вицепремиер Томислав Дончев - Go to sleep little baby от филма "О, братко, къде си".

-----

* Всеки ход, който правиш, всяка клетва, която нарушиш, всичко, което пожелаеш - аз ще те наблюдавам.