Дебелаци на кокаин се тъпчат с бургери, накипрени в патриотарски костюми... Плюс зомбита - герои от треторазреден хорър, пазаруващи планини от тоалетна хартия.

Five Finger Death Punch направиха премиера на новото си видео Living The Dream.

И ако клипът е 100-процента алюзия с американската мечта, то парчето е 101% чистокръвен FFDP - с ритъма, рифа на китарите и пеенето.

Безобразно чист и расов представител на творчеството на Батори и Мууди - това е тази песен.

 

Това е третият клип от излезлия през февруари осми студиен албум на групата - F8. Сниман е в Лос Анджелис през септември и е пълен с метафори и директни социални коментари, пише "Тангра".

Албумът се оказа много успешен - качи се на първо място в рок класациите в Щатите, Канада, Австралия, Великобритания, Германия, Швеция, Финландия, Швейцария.

Отделно в хитове се превърнаха песните Inside Out и A Little Bit Off.

Само преди дни пък от Finger Death Punch потвърдиха официално, че китаристът Джейсън Хуук е напуснал групата през февруари и обявиха името на наговия заместник.

В края на 2019 г. Хуук претърпя операция на жлъчката, което принуди Five Finger Death Punch да отложат три дати от турнето си. Когато в началото на годината групата отново тръгна на концерти в Европа, китаристът напусна турнето по-рано поради необходимостта от „допълнително време за възстановяване“, гласеше официалното изявление на групата, цитирано от zrockradio.bg.

Мястото му ще заеме британският китарист Анди Джеймс (екс-Fields of the Nephilim), който така или иначе го замества от 2019 г. насам. Джеймс участва в Broken World – едно от петте досега неиздавани парчета, които ще се появят в албума с най-големите хитове на групата, Decade of Destruction, Volume 2.