За пореден път тази седмица от ГДБОП нахлуха в погрешното жилище и набиха невинни хора, защото не успели предварително да уточнят кого трябва да арестуват, къде да го намерят и защо ще го арестуват.

Тъй като ръководството на държавните биячи упорито отказва да си вземе бележка от десетките подобни случаи, реших аз да им помогна, като изготвя кратък инструктаж как се провежда арест, без грешката да е кой знае колко сериозна.

  1. При нахлуването при семейството с новородено бебе преди дни баретите са били злосторно и антибългарски подведени от чуждестранната система „Гугъл мапс“. Тази система е американска и е създадена от хора, гравитиращи около Сорос, Бил Гейтс, българския Хелзинкски комитет, програмисти с над 3000 лева заплата и други елементи на световното еврейство. Затова най-важното е да избягвате небългарски апликации, системи, интернет приложения и американски изобретения. Най-добре вземете изконно българско такси.
  2. Ако попаднете на опитен шофьор с адресна регистрация в София, той ще ви отведе до търсения адрес, па ако ще и за по-кратко да мине през Ихтиман. Ако шофьорът подозрително гледа ококорено, когато назовавате мистериозни дестинации като "Красно село", "Красна поляна", "Левски Г" или "Орландовци" и реагира със силен източен акцент, а.к.а „Кадье туй, бре, ни гу знам“, не го бийте, няма да ги намери. Ако и вие сте отскоро в София, заложете на сигурния вариант и спирайте на всяка спирка с повече хора, за да ги питате. Както е казал народът: „С питане и до Дубай се стига“. Моля ви, не бийте хората по спирките, ако са гости на столицата и не знаят, с бой няма да откопчите нищо.
  3. Когато стигнете до предполагаемия адрес, звъннете на пенсионерката от първия етаж и я питайте и нея. И тук не е необходимо да биете, всеки пенсионер с неплатена кабелна телевизия знае предостатъчно за съседите си. Рискът, ако разчитате на техните показания обаче е, че може да се наложи да арестувате целия трети, четвърти и части от осми етаж.
  4. Ако попаднете на блок с предимно младо население, просто набийте тия от апартамент №1, те ще ви кажат всичко. Ако сте сбъркали блока въпреки всички взети мерки, набийте няколко апартамента и от околните, докато стигнете до правилния адрес. За всеки случай набийте и шофьора на таксито.
  5. При отзивчивост от страна на битите и майсторство от страна на биячите, нищо чудно така апартамент по апартамент да успеете да откриете всички проектоарестанти не само в София, ами и в Пловдив, Ямбол, Истанбул, Белград, Дубай, Богота, Сицилия, Банкя… пардон, без Банкя, Прищина, и цяла средна Африка.
  6. Веднъж като откриете световното бандитство, световният мир е гарантиран и методите ви ще се учат в цял свят.