Мистериозна дама седеше снощи в ложата на Григор Димитров по време на мача му от четвъртфиналите на турнира във Виена с Даниел Евънс. Тя бе редом до мениджъра Георги Стоименов и физиотерапевта Алгис Христов.

Всички носеха маски, поради което не бе толкова лесно да бъде разпозната. 

Според сайта tennistonic.com и един куп булевардни издания това е Лолита Османова (25 г.), дъщеря на руския енергиен олигарх Елдар Османов и бизнесдама. 

Това е първият случай, в който Османова официално присъства на мач на Гришо - поне в неговия "ъгъл", където обикновено сядат хора от щаба на даден тенисист и най-близките.

А от месеци по сайтове и таблоиди се твърди, че двамата имат връзка.

Къде може да са се запознали? Също като Григор, руската красавица живее в Монте Карло. Тя притежава луксозно списание. През 2017 г. се омъжва за Гаспар Авдолян, син на друг милиардер - Алберт Авдолян. Сватбата става медийно събитие и в САЩ, тъй като е вдигната в холивудския "Долби тиетър", където се връчват оскарите.

Излязла е 10 милиона долара, според различни источници. На тържеството е пяла Лейди Гага.

Но бракът трае кратко - само до 2018 г.

Григор Димитров имаше интимни връзки с популярни дами като Мария Шарапова и Никол Шерцингер. След разлъката с певицата той бе свързван с различни красавици, сред които и Османова. 

Тя играе тенис само за удоволствие. Като малка е тренирала активно, но се отказва заради контузия.