Това е същата стара песничка! Когато Дий Снайдер от "Туистед Систър" доста го е закъсал финансово, тя го измъква за русите кичури от тъмната страна... Благодарение на авторските права, които му плаща, за да я направи потопилата "Титаник" Селин Дион.

Сега гласовитият (и устат) гуру на хеви метъла възкресява парчето The Magic Of Christmas Day в рокендрол версия с не по-малко гласовитата Елзи Хейл - от Halestorm. А и видеото вече е готово (как да не ти се догледа "Сам вкъщи"?!)

 

"Песента беше оригинално написана и записана като коледен подарък за жена ми Сюзет, без никаква идея за комерсиалното ѝ издаване. Години по-късно The Magic Of Christmas Day (God Bless Us Everyone) беше открита и записана от Селин Дион за празничния й албум These Are Special Times, което се превърна в най-продавания празничен албум на всички времена, и заради което я наричаме Света Celine вкъщи - казва гласището от "Туистед Систър", цитиран от zrockradio.bg.

Когато наскоро ми предложиха най-сетне да я запиша и аз, знаех, че ми трябва млад и мощен вокал - не само за да пасне на гласа ми, но и за да подпали коледното ми настроение! И познавам само един роквокал, който може да постигне всичко това едновременно, и тя го направи безупречно - изключителната Елзи Хейл от Halestorm!“

Далеч по-младата Елзи добавя:

"Ако в живота ти някой път се случи да прегърнеш на пълна скорост коледното настроение, правиш го в стил Дий Снайдер. Беше страхотна чест Дий да ми се обади, за да направим коледната му класика. Финалният запис е продуциран от Джеф Пилсън и е епичен. Благодаря на всички, че ме направихте част от това. Като се има предвид колко различен ще е празничният сезон през 2020-а, надявам се песента да ви донесе радост и да ви накара да се усмихнете!“

А не казахме ли в началото Селин Дион? Ето я и нея...