Какво остава, когато двамата ти лидери са с фамилии Eisen (Пол Стенли) и Witz (Джин Симънс), освен да си най, ама най-добрият бизнесмен в рока?!

Kiss за пореден път обявиха гигантско n-то поред сбогуване... Обикновено такива събития при тази уникална банда биват следвани от още по-гигантски завръщания, реюниони, маскирания, демаскирания и ре-маскирания.

И всичко това - съпроводено с милиони тениски, дрънкулки, албуми, билети и... каквото там още се сетите (непременно вижте ценоразписа най-долу, б.р.).

Позовавайки се на информация от самата група, zrockradio.bg съобщи, че около 300 дни, откакто светлините на сцената на KISS угаснаха, мултиплатинените рок звезди анонсираха най-голямото концертно събитие на годината, с което ще изпратят 2020-а. Това ще стане в новогодишната нощ от емблематичния остров Палм Джумейра в Дубай.

Има си вече и съответния епичен трейлър:

В годината, в която глобалната сцена остана притъмнена и феновете по цял свят жадуваха да преживеят истинска музикална емоция на живо, рокдинозаврите ще реализират "най-забележителния концерт в историята на KISS" от The Royal Beach в Atlantis Dubai, който ще бъде съпроводен от невиждано до сега зрелищно фойерверк шоу.

 

 

Анонсът гласи, че събитието се снима от над 50 камери с 360-градусова перспектива, шоуто ще бъде излъчено във формат 4K и ще е достъпно в цял свят от всеки компютър, мобилно устройство или Apple TV с 1080p. Събирайки екип от 400 души за първи път от 8 месеца, продукцията ще вземе всички необходими мерки срещу COVID на терен.

 

 

“След 9 мрачни месеца в пандемия светът най-после ще види светлина. В новогодишната нощ KISS ще пренесат Рая на Земята, ще разместят земните пластове и ще ни изстрелят от 2020 с най-мащабното и взривяващо събитие в нашата история. Всички се нуждаем точно от това. Всички го заслужаваме. Готови сме, 2021-ва!”, споделят музикантите от KISS.

Екип от повече от 400 души от цял свят ще се включи в монументалното от логистична гледна точка събитие.

“След 5 месеца планиране, стотици хора екип, координация с правителството на Дубай, логистика и координация с бандата за реализирането на рок шоу по време на глобална пандемия – това събитие ще влезе в книгите”, с типичната си скромност обобщават организаторите.

Концертът на KISS и фойерверк спектакълът ще са достъпни на различни ценови нива. Всички стрийминг пакети ще включват опция за гледане отново, така че феновете ще могат да станат зрители на концерта, съобразено с часовата зона, в която се намират.

Ето и цените на билетите:

• $39.99 – Live Stream + 24 часа неограничен брой повторения
• $49.99 – Live Stream + 72 часа неограничен брой повторения
• $249.99 – Gold VIP package – Live Stream, 30 дни неограничен брой повторения, лимитирано DVD с книжка от 16 страници, лимитирана серия тениска, лимитиран плакат
• $999.999 - Platinum VIP Package – Live Stream, 30 дни неограничен брой повторения, лимитирано DVD с книжка от 16 страници, споменаване в надписите на DVD-то и в книжката, лимитирана серия тениска, лимитиран плакат с автографи, лимитирана серия суитшърт, лимитиран метален гравиран билет, лимитиран винил с концерта KISS 2020 GOODBYE.

Само, че величествената KISS Army е показала още от основаването през 1971 г., че нищо не може да я стъписа. Камо  ли някакви си там 999.999 щатски долара за билет!