Жозе Моуриньо даде воля на разочарованието си след драматичната загуба на "Тотнъм" от "Ливърпул" с 1:2 в сблъсък на върха от Висшата лига. Шампионите отбелязаха победния гол в 90-ата минута, а през второто полувреме "шпорите" пропуснаха четири чисти ситуации за 2:1 по-рано.

След последния съдийски сигнал се видя, че при поздрава Специалния каза нещо на Клоп и двамата размениха реплики, преди да се прибират в съблекалните.

"По-добрият тим загуби и той не се съгласи с това, но си е негово мнение, каза Моуриньор в телевизионното си интервю. - Между другото, ако аз се държа така, както той край страничната линия, ще ме изгонят. Стига... беше преднамерено. Да вземеш таблото за времето от четвъртия съдия... Само казвам, че аз съм различен. А сега съм тъжен."

Той добави, че дори точка би била твърде малко предвид играта, но загубата съвсем огорчила отбора му. Все пак е доволен от представянето, от това, че по думите му "Тотнъм" е контролирал събитията на терена и че играчите са влезли в битката с идеята да я спечелят.

Юрген Клоп, който напоследък постоянно критикуваше телевизиите за тежката програма и Висшата лига, че отхвърли петте смени, беше по-лаконичен.

"Беше труден мач, много труден и в труден период, но ние заслужихме трите точки, рече германецът. - Трябваше да сме концентрирани и да не губим топката срещу този отбор, който е страшилище на контраатаки. Справихме се добре."

А за думите на Моуриньо за реакцията му след гола на Фирмино заяви:

"Явно моят английски е по-лош, отколкото си мисля. Той ми каза, че по-добрият тим е загубил. И нищо за поведението ми край тъчлинията, така че нямам идея за какво става въпрос."