Ринго Стар, Пол Макартни, Шерил Кроу, Дейв Гроул, Крис Стейпълтън, Лени Кравиц, Бен Харпър, Джени Луис Корин Бейли, Ерик Бъртън, Джо Уолш...

Не, не ви изброяваме произволни имена на суперзвезди в музикалния бранш. Представяме ви участниците в ново парче, което излезе току-що. Песента, наречена Here's To The Nights, създадена по текст на Даян Уорън е вече в "Ютуб" и набира все повече популярност. 

Парчето е формално от новото EP на легендарния барабанист на още по-легендарната група "Бийтълс", а всички други са нещо като беквокали на Стар. В един момент всички гласове минават в сюрреалистичен хор, който запява: 

"Наздраве за нощите, които няма да помним.

За приятелите, които никога няма да забравим.

Нека да ги помним вечно.

Както и най-хубавите ни дни."

Както виждате - текстът на песента е издържан в любимия "Битъйлс" стил за мир, любов и приятелство, а музиката само засилва усещането за предколедно празненство и уютна атмосфера. 

За да е сигурно, че звездният екип няма да остане само в пеенето, Ринго Стар поканил за инструментала и други легенди - Стив Лукатър от "Тото" и Бенмонт Тенч от "Хартбрейкърс". 

Интересното е, че половината от участващите в песента са се записали в Zoom и именно такава са изпратили своите части в посока на господина от Ливърпуул.

"Когато Даян ми представи тази песен, ми хареса настроението, която тя създава. Това е песента, която всички искаме да изпеем и беше страхотно, че всички тези музиканти се присъединиха. Исках да излезе преди Нова година, защото създава усещането за добър завършен на една трудна година. И така - наздраве за нощите, които няма да помним и за приятелите, които няма да забравим. Мир и любов за всички през 2021 г.", казва Стар неособено изненадващо в изявление за UDiscover Music.