Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Началото на сезона във Формула 1 е отложено с една седмица. Състезанието в Австралия, с което надпреварата трябваше да започне на 21 март, е преместено за втората половина на ноември заради мерките в страната, свързани с коронавируса.

Първият старт за сезона ще е на 28 март в Бахрейн. След това надпреварата трябваше да отиде в Китай на 11 април, но състезанието в азиатската страна също е отложено, като се търси нова дата.

Вместо това е добавен старт в Имола, Италия, на 18 април, който ще е вторият за годината.

Президентът на Формула 1 Стефано Доменикали заяви, че броят на състезанията остава непроменен.. Преди седмици организаторите представиха календар, включващ рекордните 23 старта.

Още три от състезанията са с нови дати - в Бразилия, Саудитска Арабия и Абу Даби.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.