Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За пръв път ГЕРБ ще има възможност да организира избори за парламент като част от изпълнителната власт. Това заяви лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов. Бившият втори човек в ГЕРБ, който отговаряше за структурите и ръководеше предизборните кампании на партията, допълни, че ГЕРБ и ДПС ще бъдат партньори в тези избори.

"За пръв път ГЕРБ ще има възможността да прави избори за парламент. Всички избори за парламент са минали по нормален, демократичен път. Собственият ми опит показва, че никога досега ГЕРБ не е провеждала парламентарни избори, не е участвала в подготовка като част от изпълнителната власт. ГЕРБ и ДПС ще бъдат партньори в тези избори, ще могат да направят това, което всички ние искаме да не се случва. Затова призоваваме за висока избирателна актвност", заяви Цветанов.

И допълни: 

"Правителството ще направи всичко възможно да се заиграва със страха на българските избиратели (свързан с епидемията от коронавирус - б.р.), да не се представят всички програми на българските партии".

Цветанов призова обществените медии БНТ и БНР да бъдат гарант за истински плурализъм по време на предизборната кампания. Той отново поиска да има ротация на областните шефове на МВР за изборите.

"Републиканци за България" се регистрира в ЦИК за участие на частичните местни избори в края на февруари.

Коментари

Stoqn Petrov's picture
Stoqn Petrov
chrome

Га яде кифтетата, не рИва,

Га яде кифтетата, не рИва, нал' тъй :)
 's picture

Дидо

Тоя мошенник е и мно'о..

...нагъл,честно!20 г. яде и пи на една софра с Лойко,уреди щерките и унуките с недвижимо имущество и скъпоплатена работа до гроб,ама сега,видите ли,дава съвети.Цинизъм,ама БЕЗОБРАЗЕН цинизъм.Колкото и да се мъчат други,щото той няма акъл за това,да му ПОДМЕНЯТ имиджа ПРАЗНОТО в главата не могат да го оправят!
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Ммм

Цецо , господарят ти брат Вълнев, помак от Доспат, където освен Доган друго няма, ти плаща с парите пак на тоя Доган. Така че по внимателно като споменаваш ДПС, да не разсърдиш Доган. Това е голяма грешка на Доган, да се довери на продажен физкултурник. Скоро ще го разбере.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.