Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кенет Брана ще влезе в образа на Борис Джонсън в тв сериал, който ще проследява действията на британския премиер по време на пандемията от коронавируса.

Филмът This Sceptred Isle, чието създаване беше обявено още през миналата година и който ще се излъчва по тв Sky, ще бъде режисиран от Майкъл Уинтърботъм, той е и един от сценаристите. Тим Шипмън, политически редактор в "Сънди таймс", ще е консултант, пише "Гардиън".

Тв драмата ще се е от 5 серии, като започва от встъпването в длъжност на Джонсън, ще проследи как се появяват първите случаи на коронавирус във Великобритания, как се разболява и минава през COVID-19 британският премиер, ще разкаже и за раждането малко след това на сина му.

В минисериала ще се проследи какво се случва в страната по време на пандемията, как реагират учени, лекари, пациенти.

Той е базиран на свидетелства на вътрешни хора на Даунинг стрийт 10, в здравното министерство, на медици, болни, експерти в цялата страна. В него са залегнали много реални истории.

Снимките на сериала трябва да започнат в първите месеци на тази година, а премиерата му се очаква по Sky Atlantic и Now TV през есента на 2022 г.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.