Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-изявеният ни скиор алпиец Алберт Попов записа най-доброто си класиране за Световната купа този сезон - шесто място в нощния слалом в Шладминг (Австрия). И двете спускания преминаха при обилен снеговалеж.

За първи път за 2020/2021 г. Попов влиза в топ 10, а формата му върви възходящо - той записа добри класирания и в предишните два старта, в които взе точки.

На много трудната писта тази вечер Аби зае девето място в първия манш. Във втория направи едно от най-добрите спускания, беше прецизен, като на някои от междинните контроли даваше първо време. Едва в края допусна малка грешка, но финишира втори (към момента).

Победата под прожекторите спечели австриецът Марко Шварц, следван на 68 стотни от французина Клеман Ноел и на 82 стотни от лидера за Световната купа Алекси Пинторо.

№ 1 в класирането за "малкия" кристален глобус в дисциплината е Шварц. Попов е 24-ти. До края на сезона остават четири слалома.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.