Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Над луксозната резиденция край руското черноморско градче Геленджик, която според опозиционера Алексей Навални принадлежи на президента Владимир Путин, наистина има зона забранена за полети, потвърдиха рускита власти. Според тях тя е въведена от съображения за национална сигурност.

Зоната без полети в района на нос Идокапас (близо до Геленджик) е установена със заповед на министерството на транспорта на 24 юли 2020 г. в интерес на граничната безопасност се казва в писмен отговор на руската Федерална служба за сигурност до информационния портал РБК.

[[nid:109014]]
[[nid:109030]]

Службата обяснява тази мярка с "нарасналата разузнавателна активност на ред съседни държави, в това число - влизащи в блока НАТО" към територията, където се намира гранична застава и граничното управление на ФСБ в Краснодарския край. Административният комплекс на заставата е бил въведен в експлоатация през октомври 2020 година, посочва ФСБ.

[[nid:109271]]

Путин отрича резиденцията да е негова или на някого от семейството му. Вчера неговият прессекретар Дмитрий Песков каза, че обектът е собственост на предприемачи, чиито имена смята неправилно да назове.

Коментари

....

Геленджик ми звучи по турски. Дали е вярна информацията?
Giga Shadow's picture
Giga Shadow
Giga Shadow

Отвори гугъл ърт, порови се

Отвори гугъл ърт, порови се малко. Пък и филма можеш да изгледаш
mm

Колко отиват за подръжка?

Гледах видеото 1-2 дни след като го имаше на Youtube. Имота беше обозначен "Двореца на Путин". Преди седмица пак разглеждах вече нямаше обозначения. Интересното за имота е, че е струвал по общи оценки над 1 милиярд долара. А сега неизвестните частни предприемачи дори не си го ползват?! В същото време във видеото се твърдеше, че персонала свързан с подръжката ако не се лъжа беше между 50 и 100 души. Мойте впечатления са, че подобни западни имоти обикновенно струват на притежателите им не малък процент от стойността им. Да кажем това е Русия и някои неща са по-евтини и не е проценти, а 0.5%. Това все пак е 5 милиона долара за подръжка на година за имот, който не се ползва?!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.