Кристиано Роналдо е разследван от властите в Италия за нарушаване на мерките срещу коронавируса, пише италианският в. "Кориере дело спорт". Ако се окаже, че ги е пристъпил, асът на "Ювентус" може да понесе глоба от 400 евро.

Кристиано завел половинката си Джорджина и децата им в курорта Курмайо за нейния 27-и рожден ден. Те отседнали в луксозен хотел, който официално се води затворен. Останали два дни там. Роналдо получи почивка за снощния четвъртфинал за Купата на Италия срещу СПАЛ (4:0).

Двамата с Джорджина показаха много снимки в инстаграм - от апартамента им и на сноумобил. Имаше и видео, но то бързо бе свалено.

Противоепидемичните мерки в Италия забраняват да се пътува между две области, освен ако не е по работа, заради здравословен казус или нещо неотложно. Това е в сила най-малко до 15 февруари. Курмайо е на около 100 км от Торино.

Джорджина и през миналата година е била в целогодишния курорт за рождения си ден, но тогава без № 7. 

Роналдо и половинката му изкараха COVID-19 през есента на миналата година. Тогава звездата предизвика доста коментари, тъй като пътува от Португалия до Италия с личния си самолет, носейки инфекцията. Понесе санкция.