Сега... Казано честно, да изреждаш имена на градове, където си бил, може и да не е най-върховата лирика... Но пък носи настроение, когато старци разбойници се съберат в поредната супергрупа. 

Идеята за LA Rats, казват, била на Томи Клъфетос - барабанистът на Роб Зомби, който има в кариерата си работа с "Блек Сабат", Ози Озбърн, Алис Купър и мн. др. Ники Сикс и самият Роб идва ли имат нужда от представяне, а китарист е Джон 5, който пристига тук от при Дейв Лий Рот и Мерилин Менсън.

Изобщо "супер"-кашата е сериозна, тъй като Клъфетос блъска барабаните и в друг от актуалните в последните години проекти на разни виртуози - The Dead Daisies с Негово величество Глен Хюз.

Естествено, когато си почиваше от "Мотли Крю" (които уж се разбиха, пък после - о, каква шоубизнес изненада! - пак се събраха) Ники Сикс направи SIXX A.M. - брилянтна супербанда, достойна да я препоръчате на всекиго:

Но да се върнем на Плъховете от Ел Ей. Всъщост това, което си избират за дебют, е една истински антична кънтри класика на Джоф Мак, която един път вече бе възродена от Джони Кеш през 1990-те. 

Интересно ви е да чуете и неговия вариант ли?

 

А има и такива отзиви на фенове:

"Дори животът ми да зависеше от това, никога не бих могъл да запомня този текст."

Сикс защитава текста в интервю за Blabbermouth.net:

"Не е ли иронично? Тази песен е толкова рокендрол, толкова кънтри, толкова от всичко това... Това е пътуващият цирк - град след град, риф след риф, мазен чийзбургер, изплакваш се и - пак отначало! Това е поезия, основана на реалността - и е нещо, което всеки от нас е живял. "

Изпълзяването на LA Rats дойде на фона на друга информация - че за N-ти път се отлага голямото турне на "Мотли Крю"с "Деф Лепърд", Джоан Джет и др. - то отива засега за 2022 г. Там пък - под новината, един може би не съвсем фен, бе написал, явно като e видял лайнъпа: 

"При още малко късмет може и никога да не се състои."