Дядо Коледа традиционно избърза малко с посещението си в "Реал" (Мадрид), аскортиран от 23 луксозни автомобила Audi. И ако трябва да бъдем сериозни не е точно добрия старец, а един от клубните спонсори на европейския шампион.

Та вчера Audi раздаде "с комплименти" коли на "лос меренгес". Случва се всяка година по веднъж. Дори дълбоките резерви сменят возилата. 

Не е изнанада, че Кристиано Роналдо взе най-бързият от предложените  автомобили - S8 с 520 конски сили. На същата спортна лимузина заложи и Серхио Рамос. А независимо къде играят и за колко пари, футболистите явно си приличат при избора на кола. Най-предпочитаният модел бе Q7 - големият всъдеход на Audi. Треньорът Карло Анчелоти, типично за авторитета и позицията си, седна в нещо тежкарско - А8.

А преди да получат ключовете за новите си придобовки, играчите трябваше поне малко да се потрудят. Тя бяха разделени на два отбора и минаха през няколко тестове, надпревари и забавления за радост на "публиката" - журналисти, ВИП гости и топ мениджъри от немския концерн. Роналдо, Касияс и компания въртяха велоергометри, жонглираха с топки, смяха се на воля, след което взеха ключовете на луксозните машини и "кой откъде е"...

Кой какво взе

Кристиано Роналдо - Audi S8 4.0

Гарет Бейл - Audi Q7 3.0 TDI

Хамес Родригес - Audi Q7 3.0 TDI

Икер Касияс - Audi Q7 3.0 TDI

Серхио Рамос - Audi S8

Карим Бензема - Audi Q5 3.0 TDI

Тони Кроос - Audi S7 Spotrback

Кейлор Навас - Audi Q7 3.0 TDI

Хавиер Ернандес - Audi Q7 3.0 TDI

Марсело - Audi Q7 3.0 TDI

Пепе - Audi Q7 3.0 TDI

Лука Модрич - Audi Q7 3.0 TDI

Иско - Audi Q7 3.0 TDI

Сами Кедира - Audi Q7 3.0 TDI

Рафаел Варан - Audi SQ5 3.0 TDI

Хесе Родригес - Audi A5 Sportback 3.0 TDI

Начо Фернандес - Audi Q7 3.0 TDI

Дани Карвахал - Audi SQ5 3.0 TDI

Алваро Албероа - Audi SQ5 3.0 TDI

Фабио Коентрао - Audi Q7 3.0 TDI

Асиер Ияраменди - Audi S3 2.0

Дани Пачеко - Audi S3 2.0

Карло Анчелоти - Audi A8 3.0 TDI