Късно в сряда полицията в Бургас откри разчлененото тяло на младия мъж, когото близки и полиция издирваха от около две седмици.

За отвличането на 28-годишния Юмер Мехмед в понеделник беше арестуван известният бургаски брокер на недвижими имоти Станимир Рагевски, съобщава Нова тв.

Днес от прокуратурата дадоха брифинг за повече подробности около жестокото убийство. Според обвинението е установено безспорно, че Мехмед е убит от Рагевски с огнестрелен изстрел. Това е било извършено на 4 август, като в период от няколко дни обвиняемият по делото е съумял да направи опит да укрие трупните останки.

Убийството е извършено в Бургас, в жилище на обвиняемия и неговата съпруга. Разчлененото тяло на жертвата е било открито в близост до централния път между Долно Езерово и Братово. То е било натъпкано в чували. 

Във вторник в ефира на Нов тв Християна Радоева, дъщеря на изчезналата преди десет месеца Теодора Бахлова, изказа съмнения, че именно задържаният е свързан с изчезването и на майка ѝ. Тя се издирва от около 10 месеца. По думите на младата жена и Юмер, и Теодора са имали контакти с арестувания бизнесмен преди да изчезнат. 

Според обвинението към момента двата случая не са свързани, но се работело и в тази посока.

Повдигнатото обвинение на Рагевски за отвличане е изменено в такова за убийство.