Страхотните музиканти от Odd Crew представиха първия сингъл Morning Lights от предстоящия им шести студиен албум Dark Matters (Part 1). В петък излезе и официалният видеоклип към парчето. Песента е и първо загатване за звученето на новия материал, който се очаква през 2022 г .

Този опус е близо 8 мин., като първите почти 2 са интерлюдия на китара от Васко Първановски.

Това обаче не пречи към края да има и дълго китарно соло... 

... А последните 2 мин. и повече са същото лирично отклонение. 

Явно е, че събраните някога под името "Каскадьори" четири момчета все повече намират истинската Odd Crew. За звука да не говорим - той е доста безкомпромисен като за българска банда.

Режисьор и главен оператор на клипа е Петър Димов "Българевеца" от DarkWhite Vision. Типичните ърбън черно-бели кадри са снимани в столичния жк. „Дружба 2“, където момчетата от групата са израснали, а самите те споделят, че „този проект е най-мрачното и меланхолично нещо“, което са правили досега, цитира ги zrockradio.bg.

Бандата споделя в социалните мрежи, че новият албум ще бъде „по-тежък и бавен“, а песните в него са записани, миксирани и мастерирани в тяхното собствено ButcherHouse Studio. Те ще са осем на брой:

01. Morning Lights
02. Faith Beneath Me
03. The Moment
04. Wasted Days
05. In Your Brain
06. Walk A Mile
07. Farewell
08. Desert Skies

Музиката на бандата ще бъде издавана занапред от германския лейбъл Drakkar Entertainment, като предстои скоро да бъдат обявени повече подробности за предстоящите сингли и предварителната продажба на албума.