Вокалистката на дамската група Heart Ан Уилсън пусна чудесни видеа от лятното си турне в САЩ, сред които две изпълнения с класики на колосите Led Zeppelin.

Уилсън и нейната солова банда The Amazing Dawgs се справят впечатляващо с песните Going To California и Black Dog (и двете от Led Zeppelin IV) по време на бис в Хемптън бийч, щата Ню Хемпшир. Записите са от 18 август.

А ето я и "химничната" Black Dog:

Да напомним, че Ан е родена през не съвсем скорошната 1950 г. 

Лятното турне съвпадна с излизането на мини албума Howlen Live, който Уилсън и групата записаха в серия от концерти наживо през юни 2021 в щата Флорида. В Howlen Live има общо 4 песни. Две от тях са на Heart – Crazy On You и Barracuda.

Третата е авторският сингъл Black Wing и последната е кавър на великата класика на Queen “Love Of My Life”.  Групата Amazing Dawgs се състои от Ан Уилсън (вокали), Том Буковац (китара), Тони Лусидо (бас), Пол Моук (китара и клавирни) и Шон Лейн на барабаните.

За по-младите - Heart е суперуспешна рок банда с впечатляващо дамско присъствие, която през 2013 г. бе приета в Залата на славата на рока, припомня zrockradio.bg. Изненадващо (или съвсем не) обаче двете сестри Ан и Нанси се справят изключително добре и със соловите си кариери.