Вокалистката на Слави Трифонов Лилия Стефанова се врече във вечна вярност на депутата от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов. Младоженците изненадващо споделиха новината в своите профили в Инстаграм. Те публикуваха и снимки от церемонията, като не разкриха подробности за щастливото събитие в живота им.

Досега никой не знаеше за връзката между двамата, която се увенча с клетва за вечна вярност. Депутатът и певицата си разменили класически халки и сключили и църковен брак. Не е ясно дали Слави Трифонов е бил сред гостите на тайната сватба.

Лили е родена в Благоевград. Отгледана е в духа на религията и църковните обичаи, тъй като баща ѝ е свещеник, а майка ѝ – секретар на църковното настоятелство.

Именно те са хората, които я насочват към музиката още в ранна възраст и я записват да пее в детски хор. Завършила е „Поп и джаз пеене“ в Националната музикална академия.

Красивата певица каза „да“ на друг не по-малко известен член на екипа на Слави Трифонов – Станислав Балабанов е депутат от Пловдив и бивш репортер на телевизия 7/8.