Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През декември голямата награда бе осигурена от издателство „Прозорец“ - "Кой се бои от смъртта" от Неди Окорафор.

"Кой се бои от смъртта", изд. "Прозорец"

Геноцид вилнее в Кралството на Седемте реки в постапокалиптична Африка. Агресорите нуру са решили да следват Великата книга и да унищожат народа океке. При поредното им нападение една жена е зверски изнасилена, но тя успява да избяга в пустинята. Там ражда момиченце с коса и кожа с цвета на пясъка и веднага разбира, че дъщеря ѝ е различна. Кръщава я Ониесону, което означава "Кой се бои от смъртта?"

Неди Окорафор е американска писателка от нигерийски произход. "Кой се бои от смъртта" е първият ѝ роман. През 2011 г. той получава Световната награда за фантастика и е номиниран за наградата "Небюла". HBO купува правата за сериал по книгата през 2017 г. Джордж Р. Р. Мартин, авторът на "Игра на тронове", се присъединява към проекта като продуцент, а Окорафор е включена като консултант. 

Ето и кои са победителите:

Stoina Dimitrova  - "Кой се бои от смъртта?" от Неди Окорафор, издателство „Прозорец“;

Rossitsa Grozeva – един абонамент за списание „Клуб Z“ (бр. 12 за 2021 г. и бр. 1 за 2022 г.);

Eugene Mitev – един брой на списание „Клуб Z“ (бр. 1 за 2022 г.).

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg  или на списание "Клуб Z"  в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/4 055 055, или на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва на днес.