"Тотнъм" и "Манчестър Юнайтед" направиха 0:0 в ранния мач от последния за годината 19-и кръг на Висшата лига. На стадион "Уайт Харт Лейн" двата отбора размениха по едно полувреме, като все пак повечето и по-чисти положения бяха за "червените дяволи", които могат да съжаляват в по-голяма степен за изпуснатата победа. 

Радамел Фалкао, Робин ван Перси и Ашли Йънг имаха отлични възможности да открият резултата през първата част, но със страхотни намеси се отличи вратарят Юго Лорис. Веднъж греда спаси "шпорите", а гол на "Юнайтед" не бе зачетен заради засада. 

Малко след почивката Ван Перси и Мата направиха нови фрапантни пропуски, но след това домакините започнаха да доминират и на свой ред изтърваха няколко ситуации, като най-доброто се откри пред Райън Мейсън, който стреля над вратата от близко разстояние. В тези минути пролича умора в редиците на гостите, които по-малко от 48 часа по-рано играха в абсолютно същия състав срещу "Нюкасъл". Давид де Хеа да свой ред трябваше да се намесва и в крайна сметка резултата остана 0:0.

"Юнайтед" е на трето място с 36 точки, а "Тотнъм" се изкачи до 6-ата позиция с 31. Останалите двубои приключват по-късно днес.

Очаквайте още подробности.