Том Брейди, най-великият играч в историята на американския футбол, обяви, че се завръща - малко повече от месец, след като оповести край на славната си кариера.

Ветеранът, който през август ще навърши 45 г., ще играе 23-ти пореден сезон и трети за "Тампа Бей Бъканиърс", който през миналата година направи шампион, а в настоящата изведе до плейофите.

"В последните да месеца осъзнах, че мястото ми е на терена, а не на трибуните. И този момент ще дойде, но не сега. Обичам съотборниците и семейството си, което ме подкрепя. Те направиха това възможно. Завръщам се за моя 23-ти сезон в Тампа", написа Брейди.

Том е спечелил рекордните седем пъти Супербоул, няма отбор, който да е бил №1 толкова пъти в ерата на големия финал. Брейди притежава и още куп рекорди, а миналият сезон бе най-успешният му като показатели.

"Както каза самият Том, мястото му е на терена. Той ще играе в отбор, който има нивото да спечели Супербоул", заяви треньорът на "Тампа Бей" Брус Ейриънс.

А малко преди да оповести новината, Брейди бе на "Олд Трафорд", където изгледа наживо "Манчестър Юнайтед" - "Тотнъм" (3:2). Той се срещна с "червените дяволи" преди двубоя, а след това разговаря с реализиралия хеттрик Кристиано Роналдо. Бе придружен от семейството си.

"Ти приключи, нали?!", обърна се Роналдо към Брейди.

"Юнайтед" и "Тампа Бей" имат един собственик - семейство Глейзър.