Ние, от "Отрядите на Путин", се събрахме на извънредно събрание, за да обсъждаме глобалната международна сигурност.

Така напрегнато започва видео с изявление на прокремълската групировка от руски баби, публикувано в социалните мрежи.

Лоялните на руския държавен глава дами изразяват загриженост за положителния COVID тест на американския президент Джо Байдън, тъй като "не е ясно кой сега държи контрол над "ядреното куфарче".

"Ние сме убедени, че властта в САЩ е узурпирана от фанатизирани сектанти, които са подигравка за универсалните демократически ценности и манипулираха резултатите от президентските избори през 2020 г. чрез гласуването по пощите", съобщава говорителка на групата, подчертавайки, че организацията не признава американските избори за валидни. "Ние виждаме, че психическото здраве на Байдън не му позволява да изпълнява възложените му функции от фанатичните сектанти. Ние подозираме, че те просто искат да се отърват от него. Ние смятаме това за неприемливо".

Говорителката на "Отрядите на Путин" посочва, че САЩ са ядрена държава и настоява, че властта в страната трябва да бъде "прозрачна и надеждна". Вашингтон трябвало да следи за интересите на света, както и на "американците на първо място, тъй като те ще са първите жертви на този хаос".

"След извънредното ни заседание декларираме: трябва да осигурим на Байдън свободна воля, тъй като сме убедени, че властта на практика е в ръцете на фанатични сектанти. Второ, ние обявяваме за неудовлетворителна дейността на "Сикрет сървис", ЦРУ, ФБР, полицията и други силови структури в САЩ. Призоваваме законодателната власт на САЩ да вземе контрол над държавата в свои ръце".