Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През юли голямата награда бе осигурена от издателство "Ера" - „(Няма) Безплатен обяд“ от Дейвид Смит.

Икономиката има пряко влияние върху живота ни – време е да разберем как и защо!

Дейвид Смит умело и полека ни въвежда в модерната икономика, без сложни термини или сухи фрази. Благодарение на тази книга всеки ще придобие основни, практически познания, включително умението да разбира твърденията на политиците и дори да ги оспорва. Наши водачи са едни от най-великите имена в областта, като Смит, Маркс и Кейнс.

„(Няма) Безплатен обяд“ се чете лесно и приятно и носи реални знания по тема, която мнозина погрешно твърдят, че владеят. Това е жизненоважна информация в тези времена на икономическа несигурност, еднакво полезна и за начинаещи, и за по-напреднали в сферата.

Дейвид Смит е многоуважаван икономически редактор на седмичника The Sunday Times и автор на няколко книги на икономическа тематика. Живее в Лондон.

Ето и кои са победителите:

Nikolay Yorgov (Николай Йоргов) - „(Няма) Безплатен обяд“ от Дейвид Смит.

Krassimir Mahakian – един абонамент за списание „Клуб Z“ (бр. 6 е бр. 7 за 2022 г.);

Daria-Karmina Iossifova-Molier - един брой на списание „Клуб Z“ (бр. 7 за 2022 г.)

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg или на списание "Клуб Z" в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва днес.