Новият месец идва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания.

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Ера“ - „Човекът, който разхождаше книги“ от Карстен Хен.

Всяка вечер книжарят Карл Колхоф тръгва по живописните улички на града, за да носи книги по домовете на своите най-верни клиенти. Приятелството им е специално - за него те са като любими литературни герои, а за тях той е незаменима връзка със света. Но един ден всичко се променя. Останал без работа, той губи най-голямата радост в живота си. Единствено силата на думите и смелостта на едно деветгодишно момиче могат да окуражат Карл и клиентите му да открият отново пътя един към друг.

"Човекът, който разхождаше книги" е вълнуващ, човеколюбив разказ за онова, което ни сплотява, затрогваща история, която носи топлина и вяра в хората.

Карстен Хен е популярен автор на повече от осемнайсет бестселъра. Авторът признава, че връзката му с тази книга е много емоционална, идеята се заражда години преди да напише романа. Хен обрисува една човешка история за това какво ни сближава и за важността на книгата в живота ни. Откакто се е появил "Човекът, който разхождаше книги" неизменно присъства в европейските класации за най-продавани книги.

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 август 2022 г.

Край – 1 септември 2022 г.

Награди:

► „Човекът, който разхождаше книги“ от Карстен Хен, изд. „Ера“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 7 и бр. 8 за 2022 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 8 за 2022 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 септември 2022 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!