Роман Абрамович и поне двама представители на преговорящите от Украйна проявили симптоми за отравяне. Източник на "Уолстрийт джърнъл" посочи, че милиардерът дори загубил зрението си за няколко часа. "Каква изненада", сигурно възкликвате, ако не знаете нищо за Русия.

Посещавали ли сте "Ермитажа" поне веднъж през живота си? Е, сигурно скоро няма да ви се удаде - Путин ще забранява достъпа до Русия на всички граждани от т.нар. неприятелски държави. България е сред тях, колкото и да не е видно от поведението на някои родни политици и представители на интелигенцията.

Бойко Борисов бе извикан на разпит, този път от 15:00 часа, за радост на почитателите на "Ергенът". Бившият премиер не коментира разследването, но за сметка на това ни обясни, че правителството е изтеглило милиард и половина дълг - нещо, което докато ГЕРБ бе на власт, абсолютно никога не се случваше. Сега за разпит трябва да се готви Кирил Петков.

Полицейски началник от Пазарджик бе хванат да краде в аптека. Според местния "Виделина" става въпрос за началник сектор в областната полиция. Образувано е дисциплинарно производство. Хубаво е човек да знае, че понякога "родната полиция ни пази", дори от самата себе си.