Катастрофа с автобус по линия №4 на градския транспорт изпрати няколко линейки към жк "Младост" в София. Има ранени, съобщават медии.

По първоначална информация на Нова тв на шофьора му е прилошало и е ударил рейса в дърво. Инцидентът е станал в квартал „Младост”, близо до метростанция „Акад. Александър Балан".

По информация на медията са пострадали трима възрастни и едно дете, пътуващи в автобуса. Възрастните са откарани в ИСУЛ, детето и майка му - в „Пирогов”.

За щастие, от СДВР съобщават, че няма данни за сериозно пострадали при пътния инцидент. За БТА от столичната полиция информират, че са пострадали 5-6 души.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 17:00 часа. По първоначални данни в столичния квартал „Младост“ 2 автобус на градския транспорт е катастрофирал в дърво. При инцидента са ударени две паркирани коли, без хора в тях.

По информация на Спешна помощ най-тежко ранен е 60-годишният шофьор, който се намира в „Света Анна“ със съмнения за инфаркт, заедно с него в болницата са приети още двама души с порезни рани без опасност за живота.

Три жени и едно дете са приети в „Пирогов“. Според първоначалния план мъж е трябвало да бъде приет в ИСУЛ, но по пътя към болницата той е отказал.

Към мястото на произшествието са изпратени общо шест екипа на спешна помощ, съобщиха по-рано за БТА от Центъра за спешна помощ.

Трафикът по бул. „Александър Малинов” бе изключително затруднен.