Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През септември голямата награда бе осигурена от издателство „Ера“ - „Швейцария – сърцето на Европа“ от Дикън Бюс.


Една държава с 4 официални езика и 26 кантона. Швейцария е известна с качествения си шоколад, сиренето на дупки, часовниците и банките си. Но може ли някой да се похвали, че я познава отвъд тези клишета?

Знаете ли защо швейцарците са богати, здрави и щастливи? Защо е безсмислено да си говорите с тях за пари или за времето? Как се ходи на гости у швейцарец? Как се провеждат местните избори? Кои са най-гениалните швейцарски изобретения, за които не сте и подозирали? И защо в страната на неутралитета всеки притежава пистолет?

„Швейцария – сърцето на Европа“ ни повежда на увлекателно пътешествие из най-открояващата се и криворазбрана държава. Швейцария е страна с богата история, културни противоречия и спиращи дъха природни гледки, където традицията и иновацията вървят ръка за ръка... Време е да разбием митовете и да разберем какво наистина означава да бъдеш швейцарец!

Ето и кои са победителите:

Ivo I. Hristov - „Швейцария – сърцето на Европа“ от Дикън Бюс.

Кирил Киров – един абонамент за списание „Клуб Z“ (бр. 8 е бр. 9 за 2022 г.);

Pepi Djobkova - един брой на списание „Клуб Z“ (бр. 9 за 2022 г.)

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg или на списание "Клуб Z" в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва днес.