Новият месец идва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания.

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Ера“ - „Последната зелена долина“ на Марк Съливан.


Вдъхновена от истинската история на едно семейство. История за смелост, оцеляване и триумф.

Март, 1944 г. Войските на Сталин нахлуват в Украйна. Емил и Аделине Мартел са сред множеството немски семейства, изправени пред непосилно решение – да останат там с риск да бъдат пратени в Сибир или неохотно да последват нацистите, които презират.

Те вече познават ужасяващия режим на Сталин и бягството е единственият им шанс за спасение. Хванати между две огромни воюващи сили, Емил и Аделине преодоляват тежки изпитания в търсене на мирен живот. Пътят им е изпълнен със съкрушителни загуби и трудни решения, но и с непоклатимата надежда, че свободата ги очаква.

„Последната зелена долина“ е сърцераздирателен разказ за изумителната сила на любовта, вярата и волята на двама души, решени да оцелеят и да сбъднат мечтите си. Вдъхновяваща, трогателна и героична история, която успява да намери светлината в мрачните дни в края на Втората световна война.

Романите на  Марк Съливан  оглавяват класациите веднага след появата си. Той е автор на над 20 книги и носител на много литературни награди.

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 октомври 2022 г.

Край – 1 ноември 2022 г.

Награди:

► „Последната зелена долина“ на Марк Съливан, изд. „Ера“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 8 и бр. 9 за 2022 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 9 за 2022 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 октомври 2022 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!