Побеснели запалянковци на ЦСКА-София счупиха прозорци на офисите на клуба на стадион "Българска армия". Те нанесоха и други материални щети на вратата и в тунела, от който излизат футболистите. Там е и домакинската съблекалня.

Във фейсбук групи на фенове на "червените" се появи снимка (публикуваната и от нашата медия), чиято автентичност бе потвърдена от привърженици.

Всичко това се случва след загубата от "Левски" на финала за Купата с 0:1. "Червените" играха слабо, безидейно и без хъс, като за всичките 90 минути не създадоха нито една голова възможност и не отправиха точен удар.

Това е причината някои от седящите в сектор А да потърсят сметка на играчи, когато се прибираха в съблекалнята. Имаше такива, които започнаха да блъскат по тунела, в който отборите се прибират в съблекалните. Някои футболисти на "червените" влязоха в разправия със запалянковци, след като малко по-рано отидоха до сектор Г.

Там и днес имаше запомняща се хореография и подкрепа до края, но това бе единственото положително нещо за ЦСКА-София от днешния финал. На терена отборът показа много слаба продукция. Нещо, което личи цяла пролет.

В изминалите седмици запалянковски организации на цесекари публикуваха критични позиции срещу ръководството на клуба. Те обявиха, че снемат доверието си от управата.