Ще бъдете ли някога богат? Това може да ви каже най-новият финансов сайт у нас – Darik Business Review.

Вероятността да се сдобиете със значително състояние се изчислява посредством специален калкулатор, който можете да откриете тук.

Darik Business Review дава възможност на читателите си да пресметнат и личната си инфлация, различна от официалната за страната, което ще им помогне по-разумно и оптимално да планират личния и семейния си бюджет.

Бизнес изданието пречупва финансовите и бизнес новини през джоба на потребителя, представяйки на разбираем език сложните термини и понятия. Можете да ги откриете обяснени в категорията „Финансов буквар“.

В „100“ пък ще намерите всички числа и проценти, с които ни залива ежедневно информационният поток, но представени накратко и обобщено.

Категорията „Истории от бизнеса“ разкрива тайните на успеха не само на популярни личности от различни браншове, но и на български и световни компании.

Darik Business Review представя на читателите си и мнения на експерти от различни сфери, а категорията „Фото есе“ ги води на виртуална разходка из интересни дестинации и събития.

В „Новини от миналото“ ще се върнете към важни събития от родната и глобална история, които да ви помагат да разберете по-добре настоящите финансови и икономически процеси.

Емблематичната за изданието категория Review съдържа анализи на теми от всички сфери на финансовия и бизнес живот, а в „Топ“ и „Спорт и пари“ ще откриете съответно интересни класации и новини от света на спорта.

Категорията „Индустрии“ представя най-важното от банковия, имотния, застрахователния, фондовия и криптопазара.

В нея ще откриете и интересна информация за стартъпи, образование, туризъм и здраве.

В социалните канали на Darik Business Review в LinkedInFacebook, Instagram и Twitter всекидневно ще откривате интересни инфографики, представящи на достъпен език финансовите и бизнес новини от България и света.