Цялата помитаща енергия на рока, преди да е лустросан и влязъл в касовите апарати на големите бизнес хиени... И в крайна сметка - преди да е остарял, захвърлил цигарите (и Бог знае още какви навици) и минал на чиа и годжи бери.

Всичко това може да се види, чуе, изкуфее и дори да се усети с кожата във видеото, което от Guns'n Roses разпространиха преди часове -  почти в края на 22-ата година от новия век. Това е изпълнение на You Could Be Mine от 16 май 1991 г. 

Самата песен официално излиза като хитсингъл чак седмици след този знаменателен концерт - на 21 юни 1991 г. И както си спомнят закостенелите "деветдесетари", беше от филма с Арнолд Шварценегер Terminator 2: Judgment Day.

Лайв версията, заснета в Риц Тиътър, Ню Йорк, връща към най-добрите дни на най-опасната банда в рока. При това този състав е убийствен - още преди напускането на Изи Страдлин, но вече с Мат Соръм на барабаните. Политащият в публиката Дъф Маккагън е само за разкош - той и днес си е такъв... 

Цялата творба е плод на избухващия яд на Изи към приятелка, с която се е разделил и... не ни е работа да превеждаме детайлите на текста.

Естествено, този реверанс на Guns към събитие отпреди 31 години не е случаен - опитват се да ни продадат нещо.

Според анонса в YouTube канала им на 11 ноември ще излезе луксозен бокссет на Use Your Illusion I & II, съдържащ 97 песни.

Ще има ремиксиран аудио лайв от Лас Вегас от 1992 г., както и целият концерт от "Риц", блурей видео и какво ли  още не... Любопитно е, че от групата изтъкват, че това е първият официален ремикс на двата "илюжъна", които навремето ги изстреляха в звездна орбита во век и веков.

Изобщо - гурме за застаряващи рок носталгици!