Резултатите от изборите показаха за пореден път къде стои българското обществено мнение по въпроса за избора на България на път за развитие. Над 2/3 от българските избиратели гласуваха за политически партии, ясно заявяващи своята европейска и атлантическа принадлежност.

Колко са тези, които искат България да тръгне към Евразия? Гласовете за Възраждане са около 10 на сто, при положение че мнозина изявяващи подкрепата си за тази партия твърдят, че "не знаят" тя да е "про-руска"...

Интересна работа - не знаят.

Вързана за кремълската сатрапия, разбира се е и 103 годишната слугиня на великодържавния империализъм, днес наричаща се БСП - получила 9 на сто от гласовете. В НС бе вкарано и едно странно образувание, наречено "Български възход". Неговият официален лидер (не знаем със сигурност кой е реалният разпоредител) Янев кърши пръсти по геополитически въпроси, но като знаем позициите му от близкото минало, няма нужда много да се чудим какъв е и къде стои в основното разделение на българското общество по оста Изток-Запад.

И така, действие събиране - 10+9+4.73 - общо 23.73 на сто от гласувалите българи. Давам им от мен още процент и нещо, за да ги закръглим на 25 на сто. Толкоз!

Затова от 2 октомври насам петоколонната медийна прислуга на Кремъл пищи с пълна сила по всички национални медии. Пуснете си "обществените" БНР и БНТ - един след друг се надпреварват "борците за мир", "борците за демокрация", "борците за социална справедливост". Плъзнали са плътно един след друг в комерсиалния национален ефир - бТВ и Нова ТВ, вилнеят по кабеларките.

В социалните мрежи харчат луди пари за рекламни постове. Де що има старо ченге е събудено и пуснато да приказва - агент Николай от Будапеща, агент Огнян от "културните среди", агент..., агент..., агент...

Никой не може да ги надвика - имат си пРезидент, пРезидентът им си има СЕМ, а СЕМ си прави оглушки и препрочита любимия Александър Дугин... Ще си скъсат ... (както пееше лирическият герой на една пораснала в кариерата поетеса), за да се изкарат говорители на "българския народ".

Имат много здраве от "българския народ" - 25 на сто, пряко сили. Ако не бяха хаотичните партизански битки на партиите, получили доверието на останалите 75 на сто, които не им позволяват да управляват страната, а само да си гризат вратовете един на друг като оглупяла глутница чакали, петата колона щеше вече отдавна да се е простила с надеждата, че ще изпълни "партийното поръчение" на Москва - да върне България назад в евразийската кал.

Но не би... И все пак - не забравяйте! Кресльовците, вързани за Кремъл водят след себе си НЕ ПОВЕЧЕ от 25 на сто. Българите често са озлобени. Често са разгневени. Често са разделени и враждуващи един с друг. Но българите не са глупаци. Те вече знаят и какво е Европа, и какво е Евразия. Надявайте се вие да ги прилъжете с крясъци и с пропаганда. Друг път.

Коментарът е от профила на автора във фейсбук. Заглавието е на редакцията