Новият месец идва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания.

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Ера“ - „Португалия – загадъчна и пъстра“ на Бари Хатън.

Неземни плажове, вино и футбол... с това е позната Португалия на света. Но това ли е всичко, с което може да се гордее? Наглед малка, тя сякаш винаги остава леко встрани от прожекторите в сравнение с други европейски държави. А всъщност притежава голям чар, уникален дух и пъстрота!

Хатън увлекателно разказва за нейното развитие от създаването ѝ, за времето на Великите географски открития, в които е пионер и основна движеща сила, за величието ѝ като глобална империя, през политически преврати, отношения със съседни държави и още много други значителни събития.

Всичко, през което Португалия е преминала, е повлияло на нейните култура, икономика и общество. Авторът с любов и страст ни запознава с изобилие от кулинарни, музикални и фолклорни традиции, както и с топлината, гостоприемството и безгрижния живот на португалците. Хатън умело съчетава дългата и славна история на Португалия с лични впечатления.

Впуснете се в пътешествие през вековната и изумително красива Португалия, за да усетите пълното очарование на това енигматично кътче в Европа!

Бари Хатън е британски журналист, който живее в Лисабон. През годините пише множество статии за любимата си Португалия във вестници и списания, но накрая решава, че е време да ѝ посвети книга. Женен е за португалка и има две дъщери.

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 ноември 2022 г.

Край – 1 декември 2022 г.

Награди:

► „Португалия – загадъчна и пъстра“ на Бари Хатън, изд. „Ера“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 10 и бр. 11 за 2022 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 11 за 2022 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 декември 2022 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!