Няколко звезди съобщиха днес, че заради коронавируса отменят участията си.

Хю Джакман пак с положителен тест

Актьорът Хю Джакман прекрати изявите си в шоуто "Музикантът" ("The Music Man") на Бродуей заради положителен тест за COVID-19, съобщи Ройтерс, информира БТА.

Австралийската мегазвезда дава положителен тест за новия коронавирус за втори път. Той самият съобщи новината в Туитър късно в понеделник, след като в неделя участва в програмата на театралните награди "Тони". 

През декември миналата година представленията на "Музикантът" на Бродуей  бяха прекратени, докато Джакман се възстанови. Сега ще го замества Макс Клейтън. 

В страницата на шоуто в Туитър пише, че Хю Джакман ще се завърне на сцената на 22 юни. 

Миг Джагър също с COVID

Нидерландските фенове на "Ролинг стоунс" научиха, че не могат винаги да получат това, което искат, след като легендарната рок група отмени предстоящ концерт, предаде ДПА.

Вокалът на групата Мик Джагър написа в Туитър вчера, малко преди насроченото шоу на "Йохан Кройф Арена" в Амстердам, че е концертът се отменя, защото е дал положителна проба за COVID-19.

"Съжалявам, че трябва да отложим шоуто в Амстердам с толкова кратко предизвестие тази вечер. За съжаление дадох положителен тест за коронавирус. Ще насрочим друга дата, колкото е възможно по-скоро и ще се върнем възможно най-рано. Благодаря на всички ви за търпението и разбирането", написа певецът.

Седемдесет и осем годишният Джагър е усетил симптоми на заболяването по-рано вчера, след като групата пристигнала в Амстердам.

Ринго Стар отложи турнето си заради двама заразени с коронавируса

Ринго Стар отново отложи част от концертите от лятното турне на "Ол Стар бенд", след като двама от членовете на групата се заразиха с Ковид-19, съобщи ДПА.

"Много съжаляваме, че разочароваме феновете. Чудесно бе да се върнем отново на път, на турне и се забавлявахме много да свирим за всички вас. Но както добре знаем, COVID все още е тук и въпреки, че сме внимателни, такива неща се случват", каза бившият барабанист от "Бийтълс" в изявление, публикувано на сайта му. То бе огласено часове преди насрочения концерт в Ийстън, Пенсилвания.

Клавиристът Едгар Уинтър и китаристът Стив Лукатър са дали положителни тестове. Концертите от турнето бяха планирани за 2020 г., но трябваше да бъдат отложени заради настъпването на пандемията от новия коронавирус.

Турнето на групата през 2022 г. започна в края на май, а на 7 юни Стар съобщи, че Уинтър е с COVID-19, но че групата ще продължи изявите. След като в събота и Лукатър се оказа с положителен тест за новия коронавирус, бандата бе принудена да отложи за есента останалите 12 концерта от турнето - в Пенсилвания, Роуд Айлънд, Мериленд, Масачузетс, Вирджиния, Джорджия и Флорида.