Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През ноември голямата награда бе осигурена от издателство „Ера“ - „Португалия – загадъчна и пъстра“ на Бари Хатън.

Неземни плажове, вино и футбол... с това е позната Португалия на света. Но това ли е всичко, с което може да се гордее? Наглед малка, тя сякаш винаги остава леко встрани от прожекторите в сравнение с други европейски държави. А всъщност притежава голям чар, уникален дух и пъстрота!

Впуснете се в пътешествие през вековната и изумително красива Португалия, за да усетите пълното очарование на това енигматично кътче в Европа!

Бари Хатън е британски журналист, който живее в Лисабон. През годините пише множество статии за любимата си Португалия във вестници и списания, но накрая решава, че е време да ѝ посвети книга. Женен е за португалка и има две дъщери.

Ето и кои са победителите:

Венцислав Трифонов- „Португалия – загадъчна и пъстра“ на Бари Хатън, изд. "Ера".

Simon Marinov – един абонамент за списание „Клуб Z“ (бр. 10 и бр. 11 за 2022 г.);

Стефка Атанасова - един брой на списание „Клуб Z“ (бр. 11 за 2022 г.)

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg или на списание "Клуб Z" в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите!