"Бареков изчерпва не само моя кредит на доверие, но и на тези, които са го избрали. Ако иска да остане в политиката, той трябва да покаже, че отстоява своето мнение, своите идеи". Това каза пред Би Ти Ви Нешка Робева, която подкрепи партията на Николай Бареков "България без цензура" преди парламентарните избори.

Робева заяви, че не се чувства използвана, защото е повярвала на Бареков. "Аз никога не съм подкрепяла личността Николай Бареков. Аз подкрепям програмата, с която излезе "България без цензура". Ще продължа да се боря за безплатни лекарства за децата, за по-добър живот за нашите пенсионери, за по-качествено образование", заяви Робева.

Тя уточни, че не е член на партията и посочи, че с Николай Бареков се е виждала два пъти. „Преди изборите, когато му казах какво мисля и какво трябва да направи. След изборите не съм разговаряла с него", каза Робева.

На въпрос как нарича хората, които лъжат, тя отговори „български парламентаристи". 

"Не е само Николай Бареков. Реформаторският блок излъга ли? Излъга. Повечето партии като влязат в парламента и коренно променят поведението си. Кажете ми една партия, която да не е изменила на предизборните си обещания по някакъв начин, включително БСП, включително и Патриотичният фронт", смята Робева.

"Колкото и да ви е странно - не съм се продала", категорична бе Робева в отговор на обвиненията, че е подкрепила Бареков срещу пари. Тя уточни, че като хореограф е канена с трупата си да участва в кампании на различни партии, а хонорарът й е бил толкова, колкото по принцип се заплащат участията й.

"Специално аз нямам нужда от нищо. Как ме виждате да се продам?! Ако искам да се продам, мога да го направя извън България, да живея много по-добре, с много повече средства", каза още Робева.