Всеки онлайн букмейкър се стреми да създаде лоялни потребители, с които да партнира. Такива промоции ще открием и сред новите брандове, например БетМаркет начален бонус е един от най-търсените в мрежата, като това не е изненада за анализаторите. Новината за нов бранд в онлайн пространството винаги се посреща положително от всеки един почитател на казино игрите и спортните прогнози. Когато конкуренцията се повиши, именно клиентите получават най-много. Тук идва и важният въпрос: защо да активираме началния бонус на този оператор?

Всеки нов оператор идва с доста щедри предложения и предоставя средства за всеки един клиент. Не говорим за дарения и свободно предоставени средства, а за такива, предназначение за игра, опознаване на платформата и тестване на колкото се може повече функции. Анализаторите са оставили и един специален бонус код за онези, които искат да отключат по-добри промоционални условия.

След като въпросният бонус се дава с условия, той логично може да носи и печалби на клиента, а те могат да бъдат достъпни след изпълняването на условията, които най-често са обвързани с разиграването на сумата. Няма никакви санкции, нито наказания, ако условията не бъдат изпълнение. Нито един букмейкър не се стреми да наказва своите клиенти по какъвто и да е начин. Логично е, че всички опити за манипулиране на системата ще доведат до премахването на профила, при това без предупреждение.

Тук трябва да добавим и още един факт – нито един бонус не е задължителен. Всичко е избор, дали дадени условия ни харесват или не, дали искаме да приемем тази промоция, това е пълната свобода на повечето клиенти. Идеята тук е, че се предоставят средства за забавление, тестване на системата, опознаване на наличните игри и редуцирането на риска – все пак не говорим за игра с депозита.

С оглед на всичко това ще открием, че бонусите са една добра възможност за забавление и търсенето на някои по-специални и атрактивни възможности. Те дават някаква свобода, но също така и по-голяма яснота относно дадена игра. Не трябва да забравяме, че интерес носят и най-често срещаните бонуси без депозит за почитатели, които искат да започнат своята игра почти веднага. Не очаквайте, че ще получите някаква голяма сума, това са просто малки стартови бонуси.

След като всеки един клиент има свободата да играе с бонуси и да се забавлява, тогава е логично, че ще открием по-голям интерес в стойността му. Не трябва да се изненадваме, че именно стартовите бонуси са в интереса на всеки клиент, а когато говорим за нов оператор, там е логично да видим доста висок скок.

В този случай не можем да посочим точни условия на бранда, след като очакваме неговия старт през декември, но съдейки по традициите, практиката няма да бъде пренебрегната, а в момента дори има награден фонд, в който участва всеки един регистриран клиент.

Основната идея на една промоция е да позволи на клиента да опознае дадена игра, без да губи лични средства. Това обаче не означава, че не трябва да бъдем отговорни и разумни, когато използваме нашите лични средства. Всяка една лицензирана бетинг компания говори за отговорна игра и това е задължение на клиента. Това означава, че не трябва да се преследват невъзможни печалби, не трябва да се използва нито един бранд с идеята, че човек ще забогатее за един ден. Не трябва да имаме грешни представи за тази индустрия и винаги трябва да помним, че се предоставя шанс, а не гарантирана печалба. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!