100 пъти щях да взема същото решение, заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, за влизането си в политиката.

"Тогава и аз, като всеки един от тази група, съм имал известни опасения. Сега съм по-уверен от всякога, че това е моето място и това са моите хора”, заяви той в ефира на Нова ТВ. "Хората, които следят какво правя аз и "Ъпсурт", не би трябвало да се учудват, че съм избрал този път, там ми е мястото, не съм отишъл, за да спечеля статуса на звезда, а да го загубя, но да направя това, което смятам за правилно."

Хазарта коментира и епитета, който президентът Румен Радев използва за "Продължаваме промяната" по-рано тази седмица, като отбеляза:

“Думата “шарлатанин” е много интересна. Когато застанеш пред цялото общество с вдигнат юмрук и призив “Мутри вън” и след това назначиш същите тези мутри на “Капитан Андреево”, може би трябва да погледнеш речника или огледалото.”

Петров обеща отчет за своята благотворителна работа с деца от центровете за настаняване до седмица. И сподели, че 1000 души са му се обадили, за да се включат и да помогнат. Той не пропусна да разкритикува и практиката обществото да се сеща за децата без родителска грижа само по празници.

"Тези деца не живеят само на Коледа, това, че ще получат тонове вафли сега и козунаци на Великден... Те живеят и в другото време", каза известният хип хоп изпълнител.