Фронтменът на дет метъл легендите Cannibal Corpse Джордж Фишър е обхванат от коледен дух и за целта реши да се снима с местен Дядо Коледа в най-обикновен мол. След това спечели купища плюшени играчки на автомата за играчки и смята да ги раздаде на децата за празниците.

За забавната история разказва Zrockradio.bg, особено като напомним, че огромното мъжище с глас от ада и прякор Corpsegrinder (Този, който мели трупове) е изключително благ и мил човек всъщност.

Фишър сам споделя забавното съдържание на профила си в Instagram и зарадва много хора с това. Случката е в ярък контраст с неговото страховито присъствие на сцената и снимките, в които е изцапан с кръв или носи потресаващи фланелки. Да не подхващаме темата с огромния му врат и начина, по който куфее на концертите...

Тук може да се позабавлявате с профила на Corpsegrinder.

А ето как звучи групата му - ако случайно сте от несведущите:

"Весела Коледа, вие мръсни животни!!!“, написа мило Corpsegrinder в профила си и добави: 

"Моя милост с най-готиния Дядо Коледа в мола!!!"

С наближаването на празниците Джордж Фишър е решил сам да влезе в обувките на Дядо Коледа, като за целта успя да спечели десетки играчки на автомата (онзи с куката, който работи с монети) в местния Walmart и сега смята да ги раздаде всички за благотворителност. Заедно със снимките с играчките, музикантът написа още:

„Двете ми последни пътувания до местния Walmart…се оказаха много продуктивни! Спечелих още играчки за раздаване, весели празници!!!“

Corpsegrinder е абсолютен маниак на автомата за играчки, играе на него от много години и редовно подарява плюшени щуротии на децата, допълва още рокрадиото.

В свое интервю през 2021 г. той дори сподели, че има специална стратегия, с която играе и с нея печели. Много хора считат, че въпросните автомати са пълна измама, но се оказва, че просто е въпрос на опит.

„Аз обожавам да играя на "куката". Направо съм като хлапак в Дисни. Оглеждам внимателно играчките, как сa застанали една до друга, има ли нещо върху тях, трябва ли да го преместя първо и т.н.

Веднага, като усетя как се движи куката и вече знам, че мога да спечеля. Специално си заделям монети през годината и после подарявам играчките по празниците.“ 

А на Дядо Коледа от ZRockradio специално препоръчват да си тананика - може и пред децата - нещо на Джордж. Стига да успее, де...