През 2023 г. ще има война между Франция и Четвъртия райх.

Това е само една от прогнозите на бившият руски президент Дмитрий Медведев, които той разпространи на канала си в "Телеграм".

Той още предвижда Американска гражданска война, след която Калифорния и Тексас ще бъдат отделени като независими щати; завладяването на западните територии на "бивша Украйна" от Полша и Унгария; повторно присъединяване на Великобритания към ЕС и разпад на съюза. Всичко това явно ще се случи през предстоящите 365 дни.

Ето и съобщението на Медведев:

"Мнозина се упражняват във футуристични хипотези, състезавайки се в предлагането на най-неочакваните и дори абсурдни. Ние също ще изиграем нашата роля. Ето какво може да се случи през 2023 г.:

1. Повишаване на цените на петрола до 150 долара за барел и на газа до 5000 долара за 1000 кубически метра.
2. Връщането на Обединеното кралство в Европейския съюз.
3. Разпадането на Европейския съюз след връщането на Обединеното кралство и премахването на обращението на еврото като валута в бившия ЕС.
4. Завладяване от Полша и Унгария на западните райони на бивша Украйна.
5. Създаване на Четвъртия райх, в състава на който влизат Германия и нейните й сателити (Полша, балтийските страни, Чехия, Словакия, Румъния, Киевската република и други маргинали).
6. Война между Франция и Четвъртия райх. Разделяне на Европа, включително ново разделяне на Полша.
7. Отделяне на Северна Ирландия от Кралство Великобритания и Северна Ирландия и присъединяване към Република Ирландия.
8. Американската гражданска война, отделянето на Калифорния и Тексас в независими щати. Създаване на съюзната държава на Тексас и Мексико. Победа на Илон Мъск на президентските избори в САЩ в някои от щатите, приписани на републиканците след гражданската война.
9. Прехвърляне на всички основни фондови пазари и финансова дейност от САЩ и Европа към Азия.
10. Колапсът на бретънуудската система, включително крахът на МВФ и Световната банка. Отхвърляне на еврото и долара като световни резервни валути. Връщането на златния стандарт. Преход към активно използване на цифрови фиатни пари.

Честита Нова година на вас, англосаксонски приятели и вашите щастливо грухтящи свине!"