Най-добре да излизаме от тоя ЕС. И без това ангажиментите, които поемаме към съюза, или не ги изпълняваме, или искаме да ги предоговаряме. И за нас мъка, и за тях мъка. Да излизаме и да се свършва.

Ама и тия европейци много нагли, значи. Искат, разбираш ли, да има механизъм за разследване на главния прокурор.  Не са наясно, че националният интерес на България не е главният прокурор да бъде разследван, а той да разследва. Едни да разследва, други да не разследва, по-точно.

И заради тая дреболия тия европейци ни нанасят удари по националното самочувствие и не ни пускат в Шенген. Не ви щем ни Шенгена, ни съюза. Искаме си Гешев! Цял-целеничък и непокътнат! Ще го дундуркаме из парламента и нищо няма да приемем, това е!

Европейската наглост обаче не свършва дотук. Искат да намаляваме вредните емисии и дори да си затворим въглищните централи. Не разбират, че националният интерес изисква мръсен въздух, но все пак някаква работица да има. Какво дишаш няма значение, важното е само какво ядеш.

И да харчим пари за екоинсталации, моля ви се. А бе аланкоолу, парите не трябва да отиват в комина, а в джоба. При това в точно определен джоб!

Прави са тия от ГЕРБ - по-добре да не получим пари от плана за възстановяване, вместо да си затворим централите. Ето това е истинска партия за европейско развитие на България.

Да се чуди човек на тоя прост български народ - защо само 600 хил. гласа им дава на тия хубави хора от ГЕРБ напоследък. Я навремето като имаха по милион и отгоре, колко добре си живеехме.

Пък и евро ще ни налагат тия нахалници от ЕС! Вярно, че ние отдавна пазаруваме в евро и то не какво да е, а имоти, например. Обаче българският лев, този истински валутен лъв, не си го даваме. Референдуми ще правим, ако трябва и бунтове даже ще вдигаме.

На всичкото отгоре разни европейски медии ни клепат как сме изнасяли оръжие за Украйна. Добре, че е служебното правителство да се грижи за националните интереси и да отрича подобни лъжи.

Как така някой ще стреля по братушките с наше оръжие бе, ей, вие акъл имате ли? Два пъти са ни освобождавали, сега ги чакаме и трети път да ни освободят. Малко ги забави тоя Зеленски, наистина, ама идат, идат!

ЕС посяга на най-милото ни! Да напуснем тая евролиберастка брюкселска клоака!