Конкурсите за хубост у нас явно са абонирани за това да не минават без долнопробни, но за сметка на това твърде звучни скандали!

Упражнението се повтаря и потретва при всяка следваща надпревара. И сега така, въпреки че този път ябълката на раздора не е приз за мис, бюст, дупе и някакво друго "съществено" достойнство, а надпревара, в която по презумпция не би следвало да привлича кой знае колко мераклийки за наградата... Която е "Мисис Баба"! 

По повод на конкурса светският журналист Антон Стефанов избухна във фейсбук:

Снощи бях на конкурса "Мисис Баба". Винаги съм се забавлявал много на това събитие, тъй като дамите, освен че дефилират, показват и различни свои таланти и умения. Така беше и на тазгодишното издание, но до награждаването. Когато започнаха да обявяват призьорките моят гняв стигна девета степен земетресение по скалата на Рихтер. Гледах и не можех да повярвам на очите си! На ушите си също! Тази, която заслужаваше да е победителка, не получи корона. Ще кажете, какво пък толкова?! Това се случва на всички конкурси. Този път обаче беше брутално. 42-годишната "баба" Боряна Гинева - бивша гимнастичка на Нешка, а сега участник в спектаклите на треньорката, смая всички с перфектна визия и с зашеметяваща композиция, но...не взе корона! Наградени бяха други. Това породи сериозни съмнения за нещо нагласено, или пък може би платено... Във всички случаи беше нечестно! 

Затова от този момент списание LOVE style спира да отразява конкурсите, организирани от Меги Савова, тъй като имаме съмнения за тяхната обективност.