На който не му върви в тениса, му върви в... любовта. Лафът поначало е за картите и любовта, но едва ли ще сбъркаме много, ако го променим леко и прикачим към Григор Димитров.

Първата ни ракета и румънската красавица Мадалина Геня официализираха връзката си на връх 32-ия му рожден ден вчера, 16 май. Това стана с горещи снимки от фотосесия, публикувани в профилите им в Инстаграм. Любопитно е, че часове по-късно бяха свалени, но вече обикалят света чрез други социални мрежи, сайтове и медии.

За първи път Димитров, който само затвърждава реномето си на Казанова на тениса, демонстрира своя връзка по този начин.

Геня, за която се твърди, че била половинка на Леонардо ди Каприо и популярните италиански футболисти Николо Дзаниоло и Марко Бориело, започна да се появява в ложата му в началото на сезона на клей миналия месец.

Тогава елитът на мъжкия тенис се пренесе в Европа от Австралия и САЩ. 

Една традиция е спазена - новата любима на Гришо е по-голяма от него (в случая с близо три години), така, както в случаите със Серина Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер. Знойната румънка заменя в сърцето му рускинята Лолита Османова, дъщеря на олигарха Елдар Османов. Твърдеше се, че тя е получила годежен пръстен от хасковлията.

Мадалина живее в Милано и има 6-годишен син. Тя е модел, а напоследък започна да получава и роли в киното. На този етап не е ясно как и къде са се запознали с Димитров.

Най-добрият ни тенисист не се представя особено убедително този сезон, за което помагат и контузии. Той трудно преминава повече от един-два кръга в турнир, вече е извън първите 30. Но това явно не пречи на завоеванията му извън корта.