Шефът на "Вагнер" Евгений Пригожин държал харем с 18-годишни девици и вярвал, че сексът с тях "удължава младостта му".

Това съобщава "Маша" - една от любовниците на бизнесмена, пред руската независима медия The Insider. За нея изданието твърди, че е "продала девствеността си" на военния престъпник и сега съжалява за решението си. Изявленията на момичето са били потвърдени от група за правата на сексуалните работници.

Преди да организира бунта на 24 юни 2023 г., след който "готвачът на Путин" бе принуден да се премести за постоянно в Беларус, Пригожин поддържал "ротационен харем от множество млади момичета" в стаи под наем в хотел Solo Sokos в Санкт Петербург.

"Той правел секс без презерватив", твърди представител на групата за правата на сексуалните работниците пред The Insider, защото "той вярвал, че така обменя енергия, течности, сякаш получава жизненост от тях".

Пригожин има метални сфери, имплантирани в препуциума на неговия "много малък" орган. Според източниците на The Insider бизнесменът вярвал, че "атрибутите" подобрявали "собствената му сексуална мощ и удоволствието за партньорите му". Жените обаче смятали топките са болезнени по време на полов акт.

"Беше през есента на 2019 г.", разказва "Маша" пред The Insider. "Бях на 18 години, живеех в Санкт Петербург, бях в дълбока депресия и трябваше да отида в болница. По това време срещнах друго момиче на моята възраст, което беше изгонено от дома си и наистина се нуждаеше от пари. Тя ме попита дали искам да продам девствеността си за 40 000 рубли (малко под 800 лв.). Тя щеше получи комисионна. Казах си "добре, нека", въпреки че аз самата нямах толкова голяма нужда от парите".

"Маша" била представена на сводника на Пригожин, друга жена на около 30 години с дълга тъмна коса, в кафене на "Невски проспект", главен булевард в Санкт Петербург.

"Тя каза, че трябва да отида в клиниката, за да проверят девствеността ми. Изпратиха ме в клиниката "Согаз", точно там, от другата страна на "Невски проспект". На рецепцията трябваше да кажа парола: "женски спорт".

След като девствеността на "Маша" била потвърдена, тя била изпратена в хотел Solo Sokos на остров Василиевски в западната част на града.

"Изглежда винаги е имало запазени стаи за него и момичетата и винаги е имало хора, които са ги надзиравали. Имаше момичета, не девици, на които той плащаше 5000 рубли (100 лв.) за секс. Те са тези, които ми казаха, че това е Пригожин. Не го бяха виждали от няколко дни".

"Маша" твърди, че от по-рано е знаела името на бизнесмена от независими медийни разследвания, била чела за фермата за тролове на Пригожин в Санкт Петербург и дейностите на частната му армия по целия свят.

"В пълен шок отидох в хотелската стая и го зачаках. Започна да чука на грешната врата и си помисли, че не отварям. Ядоса се". 

Когато Пригожин осъзнал грешката си и опитал правилната стая, "Маша" седнала неподвижно на леглото.

"Всичко мина много бързо. Той има много малък пенис, в който имаше някакви топчета, забити под кожата. Той просто остави парите на купчина на един стол. Бяха 100 000 рубли. Трябваше да взема 40 000 за себе си, 60 000 бяха за сводника".

Когато Пригожин се сбогувал с "Маша", той я инструктирал да "бъде по-мила", поради мрачното изражение на лицето й.

"Дори с моята луда натура, да продам девствеността си на Пригожин беше прекалено. Както и да е, почувствах се наистина отчаяна. Спомням си, че онзи ден си мислех да не закъснея за преглед при лекар в психиатричната болница".

"Маша" била една от безбройните жени, които Пригожин посетил в хотела, където подчинените му през цялото време държали девици. Момичетата, научила по-късно "Маша", той наричал "шампоан", като ги сравнявал с малките пакетчета шампоан за еднократна употреба, които се намират във всяка хотелска баня.

"Отваряте ги и след това ги изхвърляте", каза "Маша".