Българските мъже и българските жени (но вероятно по-малко) страдат. Наталия Кобилкина напуска България, за да се установи в Лондон, както съобщи тя сама в своя фейсбук профил. Кобилкина е уникална - селфмейд знаменитост и бизнеспродукт, психотерапевтка, сексоложка, една от култовите личности в българския фейсбук, с повече от 220 000 лайка. Дори и Бойко Борисов няма толкова.

Нейните съвети, написани на трогателно, симпатично неправилен български език (тя е украинка), не само учат жените как да "комуникират успешно с другия пол", но и как да имат по-добро самочувствие и да обръщат внимание на себе си.

Мъжете с радост споделят нейните постинги, в които една специфична форма на оралната любов е издигната на много висок пиедестал. А коментарите под нейните съобщения могат да ви оправят настроението за цял ден и да послужат за сериозен народопсихологически труд на изследователите на социални мрежи.

Забележете как пише тя в прощалното си писмо: "..обожавам България и Българите и тук се чувствам като в моята къща и това вече е моята Родина."

С главна буква "българи" и "родина"! Истинска "ПАТРЕОТКА И РОДОЛЮПКА", както биха написали в групата KLETA MAJKA BALGARIJA.

Докога ще гледаме отстрани как цветът на нацията напуска България, как изтичат мозъците. Правителството трябва да се задейства и в тази връзка защо премиерът Бойко Борисов не я направи свой съветник?

Със сигурност ще има повече полза, отколкото например от Яне Янев. Разликите между двамата в полза на дамата са очевидни.