"Левски" обяви привличането на халфа Карлос Охене, който през есента игра в "Хебър", съобщи клубът. Договорът с ганаеца е за година и половина. 

Най-вероятно за него е платена трансферна сума, но тя не се обявява. Пазарджишкият отбор е изправен пред предизвикателство да завърши сезона, тъй като финансирането му от общината приключи при смяната на кмета на изборите м.г.

В същото време "сините" имат нужда от дефанзивен полузащитник на мястото на "замразения" капитан Андриян Краев. Той отказа да преподпише и ако не бъде продаден сега, което изглежда малко вероятно, през лятото ще си тръгне без пари. Същото се отнася и за защитника Жереми Петрис.

Карлос Охене е роден на 21 юли 1993 г. Той е играл в Кипър, в Саудитска Арабия и четири наши тима.

В средата на 2016 г. облича екипа на "Берое", изигравайки 53 мача с 3 гола. След престой в "Оход" (С. Арабия) се завръща в "Берое" като записва 36 мача с 1 гол. През лятото на 2021 г. се присъединява към "Царско село" - 11 двубоя. В началото на 2022 г. преминава в ЦСКА 1948, с чийто екип изиграва 19 срещи. През лятото на 2023 г. облича екипа на "Хебър" (отново 19 мача).

Охене е вторият нов играч на "Герена" тази зима. Първи дойде бразилският нападател Фабио де Лима, койте замества продадени в Русия негов сънародник Роналдо. Дали ще бъда взети още попълнения зависи до голяма степен от изходящите трансфери.