"Пиша малко над 4 на кабинета за първите сто дни. Дотук се справят добре". Това заяви съпредседателят на Патриотичния фронт (ПФ) Валери Симеонов пред Би Ти Ви.

"Бойко Борисов се е променил в добра посока. Вече не реже лентички, стои си в кабинета и си върши работата. Поздравявам го", каза Симеонов. 

Според лидера на НФСБ обществото трябва да е толерантно към министрите. „За това време министрите не научиха дори географията на своите министерства. Те имаха 15 дни почивки, те дори не са работили 100 дни. Нека не бъдем толкова взискателни”, призова Симеонов.

"На Владислав Горанов обаче му пиша двойка за това, че предлага в последния момент в парламента да се вдигне дългът. Освен това подозираме, че той е автор на онези глупости с пенсионните фондове, и той ги е предложил на Борисов в края на миналата година", каза Симеонов.

"Цветан Цветанов трябва да влезе в затвора, ако се докажат престъпленията, за които го съдят", каза Симеонов. Според него трябва няколко висши политически фигури да влязат в затвора, за да се върне доверието в държавата.